Vi investerer i rent vand

Februar, 2015
 
 
Nu får den danske virksomhed Aquaporin bedre mulighed for at videreudvikle deres enestående teknologi, der gør det muligt at filtrere og rense urenheder fra vand, så det bliver til rent drikkevand. Eksempelvis til brug for afsaltning af havvand og rensesystemer til husholdninger og fødevareindustrien.

Vi har nemlig investeret i virksomheden, da vi er sikre på, at det vil give dig et solidt og sikkert afkast på din pensionsopsparing.

”Vi er meget tilfredse med at have fået muligheden for at investere i Aquaporin som en del af vores strategi om direkte investeringer for et tocifret milliardbeløb i Danmark og Norden. Vi ved alle, at rent vand er en knap ressource, og det  stigende globale behov for rent vand giver Aquaporin optimale muligheder for vækst i de kommende år,” siger Lars Thørs, chef for risikoaktiver i Danica Pension og fortsætter:

”Vi er overbeviste om, at investeringen i Aquaporin giver værdi for vores kunders pensionsopsparing.”

Aquaporin har stort potentiale for vækst
Den danske cleantech-virksomhed Aquaporin blev etableret i 2005, har i dag 36 ansatte og ledes af administrerende direktør Peter Holme Jensen, Ph.d. i strukturel proteinkemi.

”Verdens befolkning forventes at stige til mere end 9 mia. i 2050, hvoraf to ud af tre vil bo i større byer. Det er med til at illustrere vigtigheden af at kunne levere rent drikkevand til en befolkning, der stiger med 35 procent over de næste 35 år. Vores mission er at udvikle og producere en membran, der kan adskille og rense vand for alle andre kemiske forbindelser. Vi er derfor utrolig glade for det gode samarbejde, som vi forventer vil gavne begge parter stort,” udtaler Peter Holme Jensen, administrerende direktør i Aquaporin.

Forventet udvikling i verdensbefolkningen (mia. personer) og andel der vil bo i større byer 1950-2050


Kilde: UN

Læs mere om vores investeringsstrategi
 
Læs øvrige artikler fra denne udgave af Værd at vide
 
Har du en plan for din pension?
Færre ankenævnssager
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker