Fortsat gode afkast - samlet set

Juni, 2012

April og maj har været præget af stor uro på de finansielle markeder med fald i aktiekurser og faldende renter. Den udvikling har selvfølgelig også ramt dit afkast - uanset om du har Danica Balance eller Danica Link.

Afkast på 3 - 5 procent i alt
Ikke desto mindre har du fortsat gode afkast samlet set. For eksempel ligger dit afkast med Danica Balance sammenlagt på mellem 3,1 og 4,9 procent frem til 1. juni, hvilket er meget solidt i forhold til de nedadgående tendenser på finansmarkederne.

Her kan du se resultatet for perioden januar til juni for fire forskellige investeringsmåder.

Resultat for januar til juni måned for fire forskellige investeringsmåder
De viste afkast er baseret på en opsparing uden løbende indbetalinger og kan afvige fra det, du har fået i samme periode.


Tag uroen med ro
"I tider som nu, hvor dit afkast kan svinge meget op og ned måned for måned, er det en god ide at huske på, at du i bund og grund, skal se på dit afkast over en længere periode. Det er godt at følge med i, hvad der sker månedsvis, men en vurdering af, om det går godt eller mindre godt, skal ses på året som helhed," siger Jens Christian Nielsen, cheføkonom i Danica Pension.

"Og selv om et års afkast samlet set kan være skidt, så bliver det normalt hentet hurtigt ind igen - og mere til." slutter han.

Se dit nøjagtige afkast i Din NetpensionSe flere afkast for Danica Balance og Danica Link

  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker