SenioranalyseSenioranalyse

Når du har overvejet din pensionstilværelse og din fremtidige økonomi kan vores Senioranalyse hjælpe dig videre.

Brug pengene i den rigtige rækkefølge
Senioranalysen er en avanceret regnemaskine, der hjælper dig med at planlægge og optimere din strategi for, i hvilken rækkefølge du skal tære på formuen i den tredje alder. De forskellige indkomster og formuedele virker nemlig forskelligt og dækker forskellige behov. Men med lidt omtanke er det muligt at få tilrettelagt din økonomi, så den støtter dine fremtidsplaner bedst muligt.

Økonomisk overblik
Vi står altid til rådighed som sparringspartner i planlægningsfasen, og vi hjælper dig gerne med at opstille en oversigt over din forventede økonomi i seniortilværelsen.

Med senioranalysen får du et økonomisk overblik over din formue baseret på dine pensionsordninger, offentlige ydelser, friværdi og skatteforhold. Senioranalysen kan også inddrage din ægtefælles økonomi, så I kan få et overblik over, hvordan I opnår det seniorliv, I ønsker jer.

Du kan mødes med din rådgiver og få lavet en Senioranalyse - det tager cirka en time. Med fra mødet får du en let og overskuelig rapport, der giver dig overblik og et forslag til en handlingsplan.
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker