Saml dine "klatpensioner"Saml dine "klatpensioner"

Har du små firmapensionsordninger stående i forskellige selskaber, kan det være en ide at samle dem ét sted.
 
Hvorfor skal du samle dine klatpensioner?
Samler du din opsparing hos os, betaler du kun omkostninger ét sted. Samtidig får du også bedre overblik – og vi investerer alle dine penge på samme måde.

Det er gratis at flytte tidligere firmapensionsordninger under 20.000 kroner til din nuværende firmapensionsordning. Har du mere stående, vil det typisk også være en fordel at flytte dem – selvom det koster cirka 1500 kroner at få dem frigivet.

Har du klatpensioner stående?
Log ind på PensionsInfo.dk med dit NemID og tjek, om du  har klatpensioner i andre selskaber. Systemet er under pres i øjeblikket, men normalt tager det kun få minutter. Det er en god idé at printe dine oplysninger fra pensionsinfo, så du har dem, når du ringer til os.

Er det altid en god idé at flytte dine penge?
Nej, hvis du har en særlig attraktiv forsikring eller udbetalingsgaranti tilknyttet ordningen, kan det være bedre at lade dem stå. Ring til os og få gode råd om, hvornår det kan betale sig for dig at samle dine opsparinger. 

Sådan gør du!
Da praktikken ved at overføre opsparingen kan være lidt bøvlet, anbefaler vi, at du ringer til os på 70 11 25 25 eller bestiller en opringning, når det passer dig. Så hjælper vi med at finde den bedste og nemmeste løsning for dig. 

Har du ikke allerede dine oplysninger fra PensionsInfo, når du ringer eller bliver ringet op, så ha’ dit NemID og din computer klar – så guider vi dig. 


stjerneangiver felter, som skal udfyldes.

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker