Samfundsengagement

  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 
I Danica Pension ønsker vi at drive forretning med udgangspunkt i kundernes behov og på et profitabelt og bæredygtigt grundlag. Det er vores mål at agere på en ansvarlig måde. Derfor vil vi gerne bidrage til det samfund, vi lever i og af. Vi er nemlig overbeviste om, at det er en investering i vores fælles fremtid at tage et ansvar for de sociale og miljømæssige effekter af vores forretningsdrift.

Som en del af Danske Bank-koncernen er Danica Pension naturligvis omfattet af koncernens politikker for samfundsansvar (Corporate Responsibility).

Danica Pension følger også forsikrings- og pensionsbranchens etiske kodeks for undersøgelse af forsikringssvindel.

​​​​​
​​​

Under Samfundsengagement finder du

Miljø
Vores mål er at minimere de negative miljømæssige effekter af vores drift. Vi sparer for eksempel på papir og transport.

Milj​ø
Sundhed
Vi mener, at virksomhederne skal forholde sig til og påvirke medarbejdernes sundhed. Det vil vi gerne medvirke til, at de får mulighed for.

Sundhed
Ansvarlige investering
Vi tager både et ressourcemæssigt og et socialt samfundsmæssigt ansvar, når vi investerer kundernes pensionsmidler.

Investeringer
Samfund

Sammen med Børneulykkesfonden arbejder vi for at inspirere til øget sundhed og forebyggelse af sygdom på tværs af "Aktive Generationer".

Samfund

Gå videre

Om Danica Pension som virksomhed
Læs blandt andet om vores historie, værdier og ledelse.

Om Danica Pension
Ansvarlige investeringer
Alle vores investeringer bliver screenet, så vi sikrer os, at virksomhederne blandt andet overholder menneskerettighederne.

Ansvarlige investeringer