Danica Link

Danica Link er en pensionsopsparing for dig, der ønsker at være aktiv og selv vælge, hvordan dine penge skal investeres. Investeringen af din opsparing sker gennem investeringsforeninger.

Opsparingen giver dig mulighed for både at få et højt afkast på din pensionsopsparing og du kan nemlig selv bestemme, hvor høj en risiko du vil tage.​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Læs mere om Danica Link​ (webbrochure)​
​​​​​​​​​​
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 
Danica Link giver dig fleksibilitet. Du kan nemlig skræddersy en strategi for investeringerne, som passer perfekt til dig, dine ønsker, behov og temperament.

Med Danica Link får du
  • selvbestemmelse
  • mulighed for et stort afkast

Du bestemmer
Du vælger selv, hvor mange af dine penge der skal sættes i aktier, og hvor mange der skal investeres i obligationer. Hvis du vil tage en risiko, kan du for eksempel vælge at starte på en høj eller aggressiv aktieandel. Og du kan altid skifte din investeringsmåde og strategi.

Vi har nogle investeringsforeninger, som vi samarbejder med og har tillid til. Du kan selv vælge mellem dem alle, og du kan altid skifte mellem de forskellige investeringsforeninger, når du har lyst til det.

Udbetaling - aldersopsparing, ratepension eller livrente
Når du opretter en pensionsopsparing, tager du også stilling til, hvordan din opsparing til sin tid skal udbetales. Det kan være i et eller flere beløb - og over forskellige perioder af dit seniorliv. Din pensionsordning bliver typisk oprettet som en aldersopsparing, en ratepension eller en livrente. Læs mere om udbetalingsmåderne.