Danica Link

Danica Link er en pensionsopsparing for dig, der ønsker at være aktiv og selv vælge, hvordan dine penge skal investeres. Investeringen af din opsparing sker gennem investeringsforeninger.

Opsparingen giver dig mulighed for både at få et højt afkast på din pensionsopsparing og du kan nemlig selv bestemme, hvor høj en risiko du vil tage.​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Læs mere om Danica Link​ (webbrochure)​
​​​​​​​​​​
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 
Danica Link giver dig indflydelse og mulighed for selv at bestemme, og du styrer selv dine investeringer og din investeringsmåde. Du vælger mellem flere forskellige investeringsforeninger, som er godkendt og løbende bliver vurderet af os. Og du vælger selv den afdeling, dine penge skal investeres i.

I investeringsforeningerne sidder investeringseksperter, hvis opgave blandt andet er at styre foreningens værdipapirbeholdning bedst og billigst, købe og sælge på det rigtige tidspunkt, holde omkostningerne nede og løbende informere om udviklingen i dine investeringer.

Læs mere her om afkast, kurser, forvaltere og afdelinger
Se oversigt over risikobarometer (pdf)


Mulighed for større afkast
Med Danica Link har du mulighed for et større afkast, fordi du kan tage en større risiko end med en traditionel pensionsopsparing. En stor risiko giver dig mulighed for at få en større opsparing. Omvendt er der naturligvis også større risiko for, at opsparingen falder i værdi.