Danica Traditionel

Med Danica Traditionel skal du ikke tænke på investeringen af din opsparing. Det klarer vi og du får en forrentning af din opsparing, som vi​​​​ fastsætter. Samtidig får du en garanti for, hvad du som minimum får udbetalt, når du går på pension.

Vi anbefaler ikke længere Danica Traditionel til nye kunder. Og har du Danica Traditionel i dag, bør du overveje at skifte til Danica Balance. Se mere her på siden.


Ring til os

Har du brug for rådgivning, så ring til os på +45 70 11 25 25​​


  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 

 

Ændret anbefaling
Vi anbefaler ikke længere Danica Traditionel til nye kunder, men i stedet Danica Balance.

Har du Danica Traditionel i dag, anbefaler vi, at du overvejer at skifte til Danica Balance, med mindre din Danica Traditionel er placeret i en rentegruppe, hvor det ikke kan svare sig at skifte. 
Læs detaljer om rente-, risiko- og omkostningsgrupper (pdf)​

Kontakt os, hvis du vil vide, om det er god ide at skifte for dig.


Din rente
Dit afkast er en årlig rentetilskrivning - kontorenten - som vi fastlægger løbende. Vi sørger for, at renten ikke svinger for meget.
Se kontorenten her

Garanterede udbetalinger

Danica Traditionel giver dig garanterede udbetalinger. Men hvis kontorenten bliver højere end forventet, vil dine udbetalinger også blive større end det, vi har garanteret.


Udbetaling - aldersopsparing, ratepension eller livrente

Når du opretter en pensionsopsparing, tager du også stilling til, hvordan din opsparing til sin tid skal udbetales. Det kan være i et eller flere beløb - og over forskellige perioder af dit seniorliv. Din pensionsordning bliver typisk oprettet som en aldersopsparing, en ratepension eller en livrente. Læs mere om udbetalingsmåderne her.