Danica Traditionel

Med Danica Traditionel skal du ikke tænke på investeringen af din opsparing. Det klarer vi og du får en forrentning af din opsparing, som vi​​​​ fastsætter. Samtidig får du en garanti for, hvad du som minimum får udbetalt, når du går på pension.

Vi anbefaler ikke længere Danica Traditionel til nye kunder. Og har du Danica Traditionel i dag, bør du overveje at skifte til Danica Balance. Se mere her på siden.


Ring til os

Har du brug for rådgivning, så ring til os på +45 70 11 25 25​​


  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 

Dit afkast
Renten på din opsparing fastsættes løbende. Vi kalder den kontorenten. Den afhænger af den økonomiske situation, årets investeringer og forventninger til fremtiden. Når det går godt, sætter vi som regel kontorenten op, og når det går dårligt, kan vi sætte den ned. En aftale mellem Forsikring & Pension og Erhvervs- og Vækstministeriet sætter i øjeblikket et loft over den forrentning, du kan få i Danica Traditionel.

Garanti for udbetalingerne
Danica Traditionel giver dig sikkerhed for, hvad du som minimum vil få udbetalt i pension. Der følger nemlig en garanti med din Danica Traditionel, så du er sikret et bestemt beløb.

Kontostyrkelse eller bonus
Hvis vi vælger at opskrive ydelserne, kan det ske på to måder. Det kan være ikke garanterede opskrivninger, som kan sættes ned igen senere. Det kalder vi kontostyrkelse. Der kan også være tale om garanterede opskrivninger, som ikke kan sættes ned igen. Det kalder vi bonus.