Danica Traditionel

Med Danica Traditionel skal du ikke tænke på investeringen af din opsparing. Det klarer vi og du får en forrentning af din opsparing, som vi​​​​ fastsætter. Samtidig får du en garanti for, hvad du som minimum får udbetalt, når du går på pension.

Vi anbefaler ikke længere Danica Traditionel til nye kunder. Og har du Danica Traditionel i dag, bør du overveje at skifte til Danica Balance. Se mere her på siden.


Ring til os

Har du brug for rådgivning, så ring til os på +45 70 11 25 25​​


  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 
Prisen på Danica Traditionel afhænger blandt andet af

  • om du har en pensionsopsparing hos os i forvejen
  • hvor meget du indbetaler om måneden
  • om du er privatkunde eller har en ordning gennem din arbejdsgiver
  • om din pensionsordning er frivillig eller valgt af din arbejdsgiver.
Se priser og vilkår her


Kursværn – ekstra sikkerhedsnet i dårlige tider

I perioder med meget stor uro på finansmarkederne, kan det at nogle kunder flytter opsparingen betyde, at de kunder der ikke flytter opsparingen får et tab. Det er vi lovmæssigt forpligtede til at forhindre ved at aktivere et såkaldt kursværn, så det koster en vis procentdel af opsparingen, at flytte den før tid.

Kursværnet er i øjeblikket ikke aktiveret.

Læs mere om kursværnSærlige overskudsandele til kunder fra det tidligere Statsanstalten for Livsforsikring

Statsanstalten for Livsforsikring blev privatiseret i 1990 og er i dag en del af Danica Pension. Som led i aftalen om privatisering har kunderne fra Statsanstalten for Livsforsikring ret til at få en del af Danica Pensions overskud, hvis udbytte eller egenkapitalen er tilstrækkelig stor. Aftalen omfatter alle kunder med ordninger ”med ret til bonus”– i alt ca. 91.000 kunder.

I Danica Pensions årsregnskab for 2016 indgår en udgift på 340 mio. kr. i særlige overskudsandele til de pågældende kunder. De særlige overskudsandele for 2016 fordeles i sidste halvdel af marts 2017 og vil herefter fremgå af kundernes kontooversigt i netpension.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 70 11 25 25.