Har du Danica Traditionel
- og skal du flytte din opsparing?

Når kursværnet er aktivt betyder det, at markedsværdien af de værdipapirer, som Danica Traditionel-kundernes opsparinger er investeret i, er lavere end værdien af kundernes opsparing.

Når der er kunder, der har behov for at flytte deres opsparing sikrer kursværnet, at de mange tilbageværende kunder ikke får et tab. Kursværnet beskytter altså mod tab for de mange kunder, der ikke har grund til at flytte opsparingen.

De penge, som vi gennem kursværnet får fra kunder, der flytter opsparingen, går direkte til de tilbageværende kunder. Danica Pension tjener altså ikke penge på kursværnet. Kursværnet er til for kundernes skyld – og fordi, vi lovmæssigt er forpligtede til at sikre, at kunderne ikke får et tab.


Hvem er omfattet?
Kunder med Danica Traditionel, er inddelt i grupper – de såkaldte rentegrupper. Der er fire forskellige rentegrupper, og du er i den gruppe, der svarer til dine garantier. Her kan du se en oversigt over rentegrupperne, kursværn, og dets størrelse. 

 

 Rentegruppe  Kursværn

 Rentegruppe 1 – nye kunder

Ikke kursværn

 Rentegruppe 2 – lav garanti

Ikke kursværn

 Rentegruppe 3 – middel garanti

Ikke kursværn

Rentegruppe 4 – høj garanti

Ikke kursværn

 

Hvilken rentegruppe er du i?
Du kan se i Netpension, hvilken rentegruppe, din opsparing er placeret i. Log ind i Netpension, klik på "Betingelser" og vælg fanen "Øvrige oplysninger".Mere at vide

Om rente-, risiko- og omkostningsgrupper (pdf)

Om kursværn i detaljer (pdf)


Har du spørgsmål?

Har du Danica Traditionel, og har du behov for at flytte din opsparing – for eksempel i forbindelse med et jobskifte – er du velkommen til at kontakte os på 70 11 25 25.


Nye fordele
Nu kan din firmapension i Danica Pension give dig adgang til flere fordele i kundeprogrammet i Danske Bank.

Læs mere her
Hold dig ajour
Læs seneste nyt vedrørende din pension.

Hold dig ajour