Behandling af kundeoplysninger

Når du bliver kunde hos os, eller hvis du ændrer dit engagement hos os, beder vi dig om nogle oplysninger. Vi har blandt andet brug for dit navn, din adresse og dit CPR-nr., og sommetider har vi også brug for oplysninger om dit helbred.

Vi er opmærksomme på, at det er meget personlige oplysninger, og derfor har vi naturligvis klare regler for, hvordan vi behandler dem.

Her kan du læse, hvordan vi behandler kundeoplysningerne (pdf).

Hvis vi får grund til mistanke
Det sker heldigvis yderst sjældent, men en gang i mellem har vi grund til at tro, at en kunde for eksempel ikke er så syg, som vedkommende hævder. I sådan et tilfælde, har vi selvfølgelig en klar interesse i at finde ud af, om det er os, der tager fejl, og kunden der har ret.

Det kan vi blandt andet få afklaret ved – en sjælden gang i mellem – at bruge eksterne konsulenter. De kan bruges til at foretage faktiske observationer af kunden. Konsulenten kan for eksempel ved observation konstatere at have set en kunde på travetur – en kunde, som ellers oplyser at have mistet evnen til at gå.

Når vi beder en konsulent foretage observationer, sker det kun for at sikre en objektiv og faktuel korrekt belysning af sagen. Og observationerne sker under fuld hensyntagen til den gældende lovgivning og branchens retningslinier.

Eksempler
Brug af foto- og videoudstyr må kun ske, når alle andre muligheder for dokumentation og undersøgelse er udtømt. Desuden skal brug af dette udstyr ske efter nærmere retningslinjer. For eksempel må der ikke fotograferes eller videooptages på eller ind på privat område, hvor der ikke er offentlig adgang.

Kunden skal godkende det forud, hvis forhold på kundens private ejendom ønskes undersøgt.

Undersøgelsen skal være afsluttet inden for rimelig tid.

Hvorfor vise legitimation?
Vi skal kunne dokumentere, at vi har set legitimation på alle vores kunder ifølge loven om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terror.

Læs mere her

  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker