Second opinion via Best Doctors®

Second opinion via Best Doctors®

​Med en second opinion via Best Doctors® kan du og dine medarbejdere og deres familie få et ekstra sæt øjne på diagnosen eller den anbefalede behandling, hvis I bliver syge.

7 ud af 10 danskere ønsker en second opinion på deres diagnose, hvis de bliver syge*. Derfor tilbyder Danica Pension som de eneste i Skandinavien en second opinion fra nogle af verdens bedste læger via Best Doctors®.
 
*Kilde: Userneeds 2015
 

Second Opinion LægeSecond Opinion hos Danica Pension

Hvem er Best Doctors®?

Best Doctors® er en international virksomhed med et netværk af 53.000 af verdens bedste læger og specialister.
 
Best Doctors® blev dannet i 1989 af læger fra Harvard Medical School, og er i dag repræsenteret i over 100 forskellige lande.

Hver læge i Best Doctors® er nøje udvalgt og anbefalet af andre eksperter eller læger, fordi de er særligt dygtige indenfor deres felt. På den måde sikrer du, at du altid har en af verdens dygtigste læger til at give dig en second opinion på din diagnose og behandling.

Best Doctors® har dansktalende sygeplejersker tilknyttet til at varetage dit forløb.
 
 

 

Second Opinion Danmark 

​Ring til Best Doctors®

80 88 11 41

Åbent døgnet rundt 
 

​Skriv til Best Doctors®

danmark@bestdoctors.com

Sådan bruger du Best Doctors®

Du kan både ringe eller skrive til Best Doctors® døgnet rundt.

5 simple steps, når du kontakter Best Doctors®.

Sådan virker Second Opinion 
​Step 1 ​Step 2 ​Step 3        ​Step 4            ​Step 5   

Step 1  Du kan ringe eller skrive til Best Doctors® døgnet rundt.
  

Step 2  Du taler fortroligt med en dansktalende sygeplejerske, der varetager kontakten til dig gennem hele forløbet hos Best Doctors®.

Step 3  Du sender din journal til sygeplejersken via mail. Alt foregår fortroligt via telefon og mail.  

Step 4  Sygeplejersken sørger for at sende din journal videre til Best Doctors®' hold af eksperter indenfor den pågældende sygdom, som    herefter vurderer din sag.

Step 5  Eksperterne giver dig en second opinion på diagnose og behandling, som du får tilsendt i form af en rapport, som du har mulighed for at dele med din egen læge.

 
Hvornår og hvor meget kan d​u bruge Best Doctors®?Best Doctors og Second Opinion

Du kan bruge Best Doctors® så meget du vil – og det gælder både, hvis
du bliver ramt af alvorligere sygdomme som fx kræft, Alzheimers eller Parkinsons syge. Men også ved mindre alvorlige lidelser såsom migræne, rygsmerter og eksem.
 
Tilbuddet om en second opinion via Best Doctors® gælder både til dig og din nærmeste familie.

 

Cases

Best doctors sygdom 

 

Tryghed for den rigtige behandling til Freya

Som nyfødt fik Freyakonstateret rygmarvsbrok occulta – en sygdom, der kan
medføre varige problemer med blandt andet motorik, blære- og tarmfunktion.

Freyas læge anbefalede hendes forældre at se tiden an, men Freyas forældre var usikre på, om det var det rigtige for hende. Derfor fik de gennem Best Doctors® en second opinion fra en førende specialist i pædiatrisk neurokirurgi.

Specialisten bekræftede diagnosen, men han vurderede også, at Freya havde en høj risiko for at få problemer som følge af sygdommen. Derfor anbefalede han en forebyggende operation.

Freyas forældre besluttede sig derefter sammen med deres egen læge for en operation. I dag er Freya rask og har det godt.​

Takket være den rådgivning, vi fik fra Best Doctors®, vidste vi, at det var det rigtige at lade Freya operere. Nu har vi ro i sindet, hvad angår vores datters helbred.” (Citat: Freyas forældre)

Modelfoto
Af hensyn til patientens privatliv er personlige oplysninger ændret.

.​​

Susanne fik endelig en diagnose efter 15 år

I år 2000 blev Susanne gravid med sit første barn. Da hun fødte, begyndte hun at få en mærkelig fornemmelse i begge sine ben. De føltes svage og gav generelt ubehag. Symptomerne aftog efter et par måneder, men da hun blev gravid igen fire år senere, begyndte hun at opleve de samme symptomer. Hun besluttede sig derfor for at konsultere sin læge.

Susanne blev henvist til en reumatolog, og efter at have gennemgået en række tests og en muskelbiopsi fik hun at vide, at hun sikkert havde en form for muskelsvind. Men hendes specialist kunne ikke udelukke en inflammatorisk sygdom. Hun havde nu ingen klar indikation af, om tilstanden skyldtes hendes muskler eller nervesystemet, og derfor fik hun ingen opfølgende undersøgelser og blev ikke anbefalet nogen behandling.

Fem år senere blev Susanne inviteret til at deltage i et klinisk forsøg vedrørende kongenit myopati (medfødt muskelsygdom), men heller ikke de tests gav hende klare konklusioner på årsagen til hendes tilstand.

Fem år senere i 2015, havde Susanne stadig smerter i benene og armene i op til 95 procent af tiden. Derfor besluttede hun, at det var tid til at bede om en supplerende lægelig vurdering og kontaktede Best Doctors®.
  ​ 
Endelig en diagnose
Best Doctors indsamlede alle Susannes testresultater og fandt frem til en af verdens førende medicinske eksperter på området. Best Doctors' ekspert gennemgik nøje Susannes medicinske historie og resultaterne af de mange tests, som hun havde fået foretaget og kom til den konklusion, at Susanne havde myopati. En sjælden genetisk sygdom, der fører til nedbrydning og svækkelse af muskler såsom dem i nederste del af ben og arme.
 
Eksperten anbefalede, at hun konsulterede en neurolog med speciale i neuromuskulære forstyrrelser og fik foretaget MRI-scanninger, som ville kunne angive retningen for eventuel yderligere behandling. Eksperten forklarede, at hendes tilstand sandsynligvis er genetisk betinget, og hun derfor måske ikke ville respondere på behandling. Men eksperten forklarede, at skinner samt fysio- og ergoterapi er muligheder, hun kunne udforske for at forbedre funktionsevnen i sine arme og ben.

Afklaring gav Susanne ro i sindet

Da hun fik rapporten, følte Susanne, at hun havde mere kontrol over situationen, og at hun bedre kunne gå fremtiden i møde. Hun har nu fået mod på at tale med sin læge igen, så de kan undersøge de nye muligheder, som eksperten fra Best Doctors® har foreslået.
 
"Det hold hos Best Doctors®, der tog sig af min sag, var meget hjælpsomme og professionelle og frem for alt imødekommende. Jeg følte mig rigtig godt behandlet, og at de tog min sag alvorligt," siger Susanne og fortsætter:

"Efter så mange år uden overbevisende testresultater, var det godt at få en diagnose og anbefalinger til behandling fra en international ekspert på området."


​​​
 
Second Opinon diagnoser
M
odelfoto

"Jeg vil altid anbefale familie og venner at få en supplerende vurdering, hvis de føler, at de har brug for det. Jeg har fået mere indsigt og nogle ledetråde, som jeg kan følge op på med min egen læge". (Citat: Susanne)

​Adgang til en second opinion via Best Doctors®

Muligheden for en second opinion via Best Doctors er én af de unikke services i Danica Sundhedspakke.

Sundhedspakken er et firmapensionsprodukt, som skal være tilknyttet din firmapensionsordning via din arbejdsplads.
 
 

 

Danica Sundhedspakke og Second Opinion

Film om Best Doctors

Best Doctors er en international virksomhed, dannet i 1989 af læger fra Harvard Medicial School. De er repræsenteret i over 100 forskellige lande og har over 53.000 læger tilknyttet – som hver især er nøje udvalgt af andre eksperter eller læger.