Sundhedssikring til dig

Ventelister eller dyre hospitalsregninger er ikke det, man har mest lyst til at tænke på, hvis man bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Med Danica Sundhedssikring kan du nøjes med at tænke på at blive rask. Den sikrer dig nemlig hurtig adgang til både privathospital og andre behandlere og dækker en lang række af dine udgifter fra første konsultation til efterkontrol og genoptræning.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 
Danica Sundhedssikring kan oprettes af alle fra 18 til 60 år, som bor i Danmark. Du skal være fuldt arbejdsdygtig for at oprette forsikringen og må ikke have søgt om offentlig førtidspension eller være ansat i et fleksjob. Forsikringen dækker alene udgifter til behandling efter vores godkendelse.

Prisen på en privatoprettet Danica Sundhedssikring afhænger blandt andet af

- din alder
- hvor mange moduler du har.

Se priser på Grundmodul, Modul 1 og Modul 2 for private (pdf).

Prisen på en Danica Sundhedssikring oprettet gennem arbejdsgiver: Kontakt os på 70 11 25 25 for at høre nærmere om priser.
Sundhedssikring til dine børn

Med Danica Børnesundhedssikring kan dine børn få behandling og medicin på privathospitaler og hos zoneterapeuter, kiropraktorer, akupunktører, fysioterapeuter eller psykologer, hvis de bliver syge. Også selv om det sker mere end én gang.

Læs mere om sundhedssikring til dine børn