Sundhedssikring til dine børn

Har du en Danica Sundhedssikring gennem din arbejdsgiver, kan virksomheden have valgt at koble en Børnesundhedssikring på også. Hvis virksomheden har valgt ikke at tilkoble børnesundhedssikringen, kan du, hvis din sundhedssikring er obligatorisk, selv vælge at købe en Danica Børnesundhedssikring. Forsikringen dækker alene udgifter til behandling efter vores godkendelse.

Med Danica Børnesundhedssikring kan dine børn få behandling og medicin på privathospitaler og hos zoneterapeuter, kiropraktorer, akupunktører, fysioterapeuter eller psykologer, hvis de bliver syge. Også selv om det sker mere end én gang.

  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 

Pris
Danica Børnesundhedssikring koster 876 kroner om året ekskl.​ skadeforsikringsafgift på 1,1% - uanset antal børn.

Hvilke børn er dækket
  • Dine biologiske og adopterede børn mellem to og 21 år.
  • Dine ægtefælles biologiske og adopterede børn mellem to og 21 år. Barnet skal bo på samme bopæl som dig på det tidspunkt, hvor sygdommen eller følgerne af en ulykke bliver diagnosticeret.
  • Din samleveres biologiske og adopterede børn mellem to og 21 år. Barnet skal bo på samme bopæl som dig på det tidspunkt, hvor sygdommen eller følgerne af en ulykke bliver diagnosticeret. Herudover er det en betingelse, at din samlever lever sammen med dig i et ægteskabslignende forhold på fælles bopæl i de sidste to år før det tidspunkt, hvor sygdommen eller følgerne af en ulykke bliver diagnosticeret.