Hvis du eller dine børn bliver syge

Du har flere muligheder for at sikre dig og din familie, hvis I bliver syge. Med de rigtige forsikringer kan du og børnene få hurtig behandling, og du kan få udbetalt en sum penge, hvis du bliver alvorligt syg. I har også mulighed for at få en indtægt, hvis du i en længere periode ikke er i stand til at arbejde.

Kritisk sygdom
Med forsikringen Dækning ved visse kritiske sygdomme får du et beløb udbetalt på en gang, hvis du får en kritisk sygdom, der er omfattet af forsikringen. Pengene får du typisk efter et par uger.

Når du mister erhvervsevnen
En forsikring ved tab af erhvervsevne dækker en del af din løn, hvis din evne til at arbejde på grund af sygdom eller ulykke er nedsat med halvdelen eller to tredjedele, og du er ude af stand til at arbejde. For at være på den sikre side er det en god idé at tjekke, om størrelsen af udbetalingerne på forsikringen passer til dine behov, hvis skaden skulle ske. Så sikrer du, at familien har penge til husleje, mad og regninger i en periode. 
 
Hurtig behandling
Med Danica Sundhedssikring kan du få hurtig behandling på et hospital. Regningen fra et privathospital bliver gerne sendt direkte til Danica Pension, men du lægger typisk selv ud for medicin og efterbehandlinger hos for eksempel en fysioterapeut. Senere får du så en del af omkostningerne for den aftalte behandling refunderet fra Danica Pension.

Børnesundhedssikring
Danicas Børnesundhedssikring dækker alle dine børn mellem to og 21 år, hvis de skulle blive syge og få brug for behandling, for eksempel på et privathospital, hos en psykolog eller en akupunktør. Forsikringen dækker også for hospitalsophold, operation og medicinsk behandling, mens dit barn er indlagt. Hvis du i forvejen har Danica Sundhedssikring gennem din arbejdsplads, kan dækningen af børnene være koblet på din Danica Sundhedssikring.

Tal med os
Kontakt os altid, hvis du eller dine børn får en alvorlig sygdom. Vi rådgiver dig gerne om, hvordan du får mest muligt ud af dine forsikringer, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Det er vigtigt, at du ikke starter behandlingen, før du har talt med os, så du er sikker på at din behandling er dækket af forsikringen.

 

  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker

Gå videre

Se leveringstider
Se for eksempel det antal dage, der typisk går, før du hører fra os, når du har sendt en anmeldelse.

Leveringstider – se tallene
Anmeld din skade online
Skal du anmelde en skade, sygdom eller andet i forbindelse med din forsikring?

Anmeld online