Du er sygemeldtDu er sygemeldt

​Når du mister dit arbejde, fordi du er blevet syg eller har været ude for en ulykke, er det vigtigt, at du anmelder det til os med det samme. Det er også vigtigt, at du kontakter os for at beholde dine forsikringer.

Dine muligheder

  • Du kan fortsætte din pensionsordning og ofte beholde dine forsikringer hos os på fordelagtige priser og vilkår ved selv at indbetale.
  • Du kan udsætte indbetalingerne til din pensionsordning og ofte beholde dine forsikringer i op til et år, hvis du har sparet nok op. Når du skal betale igen, trækker vi det beløb, som du skylder, fra din opsparing, og du skal ikke give os nye oplysninger om dit helbred. Skattefrie forsikringer skal du betale med det samme, hvis du vil beholde dem.​

Vi anbefaler

  • Anmeld din skade på danicapension.dk/anmeld.
  • Fortsæt dine forsikringer, så du og din familie er sikret. Det er særligt vigtigt, at du beholder dine forsikringer, når du er syg. Hvis du stopper forsikringerne, så kan du måske ikke give os nye tilfredsstillende helbredsoplysninger, hvis du senere vil have forsikringerne igen. Du vil også få nye priser og vilkår.

Læs mere om fordelene ved at fortsætte din ordning

Hvad skal du gøre nu?
Ring til os på 70 11 25 25, så finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og kan aftale, hvad der skal ske med din pensionsordning.