Hvis du får ny bolig

Når du køber et hus eller en lejlighed, ændrer dine udgifter sig også. Derfor er det en god idé at se på din pension og dine forsikringer, så din økonomi - både nu og senere - passer bedst muligt til din livsstil.

Ny bolig – ny pensionsopsparing?
Med nye boligforhold bliver dit rådighedsbeløb måske større eller mindre, og du ændrer syn på, hvor meget du senere vil have ud af pensionsopsparingen. Nu er det tid til at se din pensionsordning efter i sømmene. Det er muligt, at det beløb, du indbetaler hver måned, skal ændres. Du kan sætte det op eller - hvis du har mulighed for det - ned, så det passer til dine ønsker, når du går på pension.

Ny bolig – nye forsikringer?
Du kan også få brug for at tilpasse dine forsikringer. Overvej for eksempel, om du har råd til at beholde lejligheden, hvis du taber din evne til at arbejde, og om du kan blive boende i huset, hvis din partner dør. Det kan være, at du skal indbetale mere eller mindre til dine forsikringer, så de dækker tilstrækkeligt, hvis der skulle ske dig noget. Er din nye bolig dyrere eller billigere end den gamle, kan du tjekke dine forsikringer for at se, om du skal sætte beløbet op eller ned, så forsikringerne stadig dækker godt nok.

Ring til os
Tal med os, når du køber ny bolig. Vi kan hjælpe dig med at få overblik over dine muligheder og giver dig gerne råd om, hvordan du får det bedste ud af din pensionsopsparing og dine forsikringer.
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker

Gå videre

Tjek prisen
Se, hvad du betaler for at spare op til pensionen hos os.

Omkostningstjek
Er du interesseret i andre forsikringer?