Hvis du mister livet

Når du tænker på, hvad der vil ske med dine nærmeste, hvis du mister livet i en tidlig alder, er det en god idé at være på den sikre side med en livsforsikring og et testamente. Din livsforsikring sikrer din familie økonomisk, og hvis du opretter et testamente, kan du selv sætte navn på dine arvinger.

Læg en plan
Det kan være en god idé at planlægge, hvad der skal ske med din families økonomi, hvis du skulle dø, før du går på pension. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan dine nærmeste er sikret, eller hvis du vil ændre noget i din pensionsordning.

Livsforsikring
Med din livsforsikring har du sikret dine nærmeste en indtægt, hvis du dør for tidligt. Det kan give dem mulighed for at fortsætte livet i de samme trygge rammer, når du ikke længere er der. De kan måske vælge at blive boende i huset eller beholde bilen. Du vælger selv, hvem der får udbetalt pengene, og du kan senere ændre, hvem pengene skal udbetales til.

Sikker pension
Du kan typisk oprette en forsikring, der giver dine nærmeste resten af dine pensionsudbetalinger eller udbetalinger i en aftalt periode. Kontakt os og få råd om, hvilken forsikring der passer bedst til dine behov.

Testamente
Er du gift, arver din ægtefælle automatisk halvdelen af dine penge. Men du bør være opmærksom på, at dine penge ikke automatisk går til din samlever, hvis I ikke er gift. Her arver jeres eventuelle børn nemlig det hele. Det kan betyde, at din samlever – og børnene - ikke kan blive i jeres fælles bolig, fordi børnene skal have deres arv. For at undgå, at børnene arver det hele, kan du oprette et testamente med navnene på dem, du vil have som arvinger.

Vil du oprette et testamente, anbefaler vi at du kontakter en advokat.

Tal med os
Det er en god idé at kontakte os, når dit liv ændrer sig. Vi rådgiver dig gerne om, hvordan du får mest muligt ud af din pension og dine forsikringer, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker

Gå videre

Se din pension på nettet
Brug Netpension og få overblik over din pensionsordning.

Netpension
Er du interesseret i andre forsikringer?