Mobilpension - let adgang til din pension

Mobilpension - let adgang til din pension

​Tjek din pension på farten -

hvor du vil, og når du vil

 
  • Se din opsparing og tjek dine afkast.
  • Følg med i dine indbetalinger.
  • Se, hvad du betaler for administration og investering.


 
1. Download app'en
Hent app'en med din smartphone i App Store eller Google Play.
_________________________________
 
2. Få din servicekode i netpension
For at du kan bruge app'en, skal du bruge en servicekode, som ligger klar til dig i netpension. Du vælger selv din kode.
 
Log på netpension med dit NemID og få din servicekode under "Mobile tjenester". Du skal bruge en bærbar eller en stationær computer for at hente din servicekode. 
 
 
_________________________________
 
3. Log på
  • Tast dit bruger-id, som er dit CPR-nr.
  • Tast din servicekode på fire cifre
  • Log på
     

Spørgsmål og svar

Forudsætninger

Du kan reelt kun bruge Danica Mobilpension, hvis du er kunde hos os. For at kunne logge på og se dine oplysninger, skal du hente en servicekode i netpension. Det kræver, at du har et NemID.

I tidsrummet fra midnat til 06.00 kan der være lukket for adgang til dine pensionsoplysninger, så du ikke kan bruge app'en.

App'en er for dig, der er i gang med at spare op til pension. Er du gået på pension, vil flere af emnerne i Mobilpension ikke indeholde relevant information.

Hvad er Android?

Android er et styresystem til mobiltelefoner, der er udviklet af Google. Android findes f.eks. på mobiltelefoner fra Samsung, HTC og Sony Ericsson. Apps til Android mobiler henter man på Google Play - hvor du også finder Danica Mobilpension. For at downloade app'en skal din telefon mindst køre Android 2.1.

Minimumkrav til iPhone?

For at kunne bruge app'en skal din iPhone minimum køre iOS 5.0.

Koster det noget at bruge Mobilpension?

Det koster ikke noget at hente og bruge Danica Mobilpension på din smartphone. Det eneste, du betaler for, er dit forbrug af datatrafik.

Hvordan logger jeg på Danica Mobilpension på min smartphone?

Du skal trykke på "Log på" i midten af hjulet og indtaste dit CPR-nr. Herefter taster du din fire-cifrede servicekode, som du finder i netpension. Du er nu logget på.

Hvorfor skal jeg bruge en servicekode?

Rent teknisk er det ikke muligt at bruge din normale adgangskode, som du kender fra NemID. Derfor skal du logge på med servicekoden fra netpension. I netpension kan du selv ændre servicekoden til noget, du bedre kan huske. Bruger du også app'en fra Danske Bank, kan du vælge de samme cifre i din kode til Mobilpension.

Hvad er forskellen på Mobilpension og netpension?

Mobilpension indeholder de mest basale oplysninger om din opsparing, forsikringer og investering. Hvis du vil have detaljerede oplysninger, skal du logge på netpension i stedet.

Virker Mobilpension på iPad og iPod touch?

Mobilpension er udviklet til iPhone og Android, men den kan også køre på iPad og iPod touch.

Skal jeg huske at logge af?

Mobilpension logger automatisk af efter fem minutter. Hvis du ønsker at logge af, når du er færdig med at bruge app'en, skal du huske at trykke på "Log af" i midten af hjulet.

Kontakt til support

Har du spørgsmål til Mobilpension, kan du ringe til os på 70 11 25 25. Ved spørgsmål til teknik, download, servicekode osv., kan du ringe til 70 10 92 09.

Sikkerhed

Vi gør vores bedste for at sikre dine oplysninger, når du bruger Mobilpension på din smartphone.
 
Til at beskytte kommunikationen mellem din telefon og vores server bruger vi derfor SSL, som er det almindeligste sikkerhedssystem på internettet.
 
Derudover kan du højst taste en forkert servicekode tre gange – herefter spærres adgangen. Du kan få adgang til Mobilpension igen ved at danne en ny kode i netpension.
 
Netpension og Mobilpension er ikke helt det samme, og derfor er der også forskel på de sikkerhedsløsninger, vi bruger.
 
I netpension bruges bl.a. en Java Applet, som beskytter mod de avancerede angreb.
 
Hvis du mister din telefon
Sikkerheden på Mobilpension afhænger ikke af din mobiltelefon. Det betyder, at du ikke er udsat for en risiko, hvis du mister din mobiltelefon.
 
Men har du mistanke om, at nogen har opsnappet din servicekode eller dit NemID-nøglekort, skal du kontakte os med det samme