Regionskontorer

Regionskontorer

Her kan du læse, hvilke muligheder du har, når du fratræder, hvis du har en pensionsordning valgt af din arbejdsgiver. Du skal beslutte, hvad der skal ske med din opsparing og dine forsikringer, og give os besked på 70 11 25 25 inden 3 måneder efter, du fratræder.
 
​Hører vi ikke fra dig, ændrer vi din pensionsordning til en ordning uden indbetaling, og dine forsikringer bliver sat ned eller falder væk.

Kontakt os

​Har du har behov for personlig rådgivning om dine muligheder? Eller vil du høre om priser og omkostninger på din pensionsordning?

Ring til os på 70 11 25 25.

Eller skriv til os

 

Afkast og risiko

Der er en sammenhæng mellem det afkast, du kan forvente at få, og den risiko du løber. En høj risiko giver mulighed for at opnå et højere afkast, end det er muligt med en lavere risiko. Men en høj risiko øger samtidig sandsynligheden for tab sammenlignet med en investering med en lavere risiko.

Danica Pension anbefaler, at du har en højere risiko, når du har lang tid til pension. Her kan du nemlig godt tåle udsving på din opsparing, og det er derfor attraktivt at søge mod muligheden for et højere afkast. Når du nærmer dig pension, bør din risiko være mindre, og du skal være mere fokuseret på at beskytte din opsparing.