Skriv til os

Vi vil gerne hjælpe dig hurtigst og bedst muligt. Derfor håber vi, du vil bruge et par minutter på at udfylde felterne herunder.

  • Trin 1
  • Trin 2
  • Trin 3

Hvad kan vi hjælpe med?

 

  1. Ja Nej
  2. Du kan vedhæfte op til 5 dokumenter, når du har udfyldt formularen.

Nu kan du vedhæfte dokumenter

Vedhæft dokumenter
Nedenfor kan du vedhæfte dine dokumenter. Du kan vedhæfte op til 5 dokumenter, og de skal være i formatet Word/docx/doc, Excel/xlsx/xls, Pdf, Tekst/txt, Jpeg/jpg, Png eller Gif. Vær opmærksom på, at et dokument højst må fylde 4 MB, og at dokumentets navn højst må være 24 karakterer inklusive mellemrum.

Tryk ”Vælg” for at søge efter dine dokumenter. Du kan kun vælge et dokument ad gangen, og det kan tage et par sekunder, før dokumentet uploades.

Dine dokumenter er først uploadet, når du kan se filnavnet i upload-feltet. Derefter kan du trykke "Send".

Kære kunde

Tak for din henvendelse. Vi har modtaget dine informationer og besvarer din henvendelse inden for tre hverdage. Vi glæder os til at hjælpe dig.

I netpension på danicapension.dk opdaterer vi løbende dine pensionsoplysninger, så du kan tjekke dem, når det passer dig. Du logger på øverst i højre hjørne med dit NemID. Hvis du ikke har NemID, kan du bestille et i dit borgerservicecenter, dit pengeinstitut, på borger.dk eller på nemid.nu. Alle personer med et dansk CPR-nummer kan få NemID.

Du har også mange selvbetjeningsmuligheder på danicapension.dk/selvbetjening. Her kan du for eksempel anmelde en skade eller hente brochurer og erklæringer.

Vi glæder os til at betjene dig.

Venlig hilsen
Danica Pension

Det tager 3 til 5 minutter at udfylde felterne.
Det er en god idé at have følgende information klar:
  • CPR-nummer
  • TIN-nummer
  • Eventuelle dokumenter, du vil vedhæfte
Din besked sendes SSL-krypteret.

Skal du vedhæfte et dokument? Det gør du sidst i henvendelsen.

Ofte stillede spørgsmål – Se, om du kan finde svar på dit spørgsmål her
English View this form in English