Korte fakta

Vi er en ung virksomhed med en gammel historie. Her finder du informationer om vores værdier, historie og andre faktuelle oplysninger, der kan gøre dig klogere på, hvem vi er.​​
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 

Korte fakta

Med cirka 600.000 kunder er vi et af Danmarks største pensionsselskaber. Vi har specialiseret os i pensionsordninger, livsforsikringer og sundhedsforsikringer, og vores samlede pensionsformue er på 380 mia. kroner med næsten 30 mia. kroner i årlige indbetalinger.

En koncern i ryggen
Danica Pension er et 100 procent ejet datterselskab i Danske Bank-koncernen. Vi bidrog i 2015 til koncernens regnskab med et overskud før skat på knap 2 mia. kroner. Vores regionskontorer er placeret i større danske byer rundt om i landet, og vi har datterselskaber i både Norge og Sverige.

600 medarbejdere i tre lande
Vi beskæftiger cirka 600 medarbejdere i Danica Pension. Selskabet er ledet af administrerende direktør Per Klitgård og direktionen. Læs mere om Danica Pensions ledelse.

Fornuftigt afkast på investeringer
2015 var præget af svingende markeder verden over. For hele 2015 gav Danica Balance middel risikoforløb et afkast på mellem 3,1 og 7,0 procent afhængig af tid til pension. Jo højere risiko og længere tid til pension, desto højere afkast har du fået i 2015. Kunder med Danica Link har opnået et afkast på mellem 3,6 og 10,3 procent.

Socialt ansvarlige
Vi tager vores sociale ansvar på investeringsområdet alvorligt. For eksempel investerer vi ikke kundernes pensionsmidler i virksomheder, der bevidst overtræder internationale normer for menneskerettigheder, miljø, arbejdstagerrettigheder og antikorruption. Vi er desuden omfattet af Danske Bank-koncernens arbejde omkring bæredygtighed. Læs mere om vores samfundsengagement​.

Til at tale med
I de seneste år har vi arbejdet på at sikre mere åbenhed om det, der interesserer vores kunder. Med forskellige tiltag har vi for eksempel skabt fuld åbenhed om omkostninger og afkast. Ydermere kan man i netpension tage et Pensionstjek. Pensionstjekket sikrer, at man løbende får tilpasset sin pension, så man altid er fornuftigt dækket ind, selvom der er sket væsentlige ændringer i ens liv. Pensionstjekket er nemt at bruge og skaber både tryghed og overblik. Og så tager det kun få minutter at gennemføre.