Netpension Firma

Netpension Firma er et onlineværktøj, som giver virksomhedens administratorer og ledelse et komplet overblik over pensionsforholdene på både firma- og medarbejderniveau.

Her findes blandt andet pensionsaftalen, aftaledokumenter og relevante rapporter.

Selvbetjening
Netpension Firma gør administration af pension meget lettere, og der er adgang 24 timer i døgnet. Netpension Firma bidrager til større effektivitet for virksomheden.
Det er nemt, sikkert og hurtigt at bruge. Du kan tilmelde og framelde medarbejdere og give besked om orlov. Desuden kan du følge med i, hvad der er foretaget i systemet.
 
Netpension Firma giver din virksomhed adgang til jeres firmapensionaftale hos os. Du kan derfor altid få adgang til vilkår for aftalen og alt, der gælder i aftalen.

Se aftalen i tal, andre rapporter og dokumenter
Du kan se firmapensionsaftalen i tal - for eksempel en opgørelse over medarbejdernes valg af dækninger, den samlede opsparing og de årlige indbetalinger. Du kan også se dækningerne for medarbejdergrupperne i firmaet.
Herudover er der også adgang til at se f.eks. pensionstjekrapport og tilfredshedsrapporter samt de dokumenter og mails, virksomheden har modtaget fra Danica Pension.

Se dine registreringer
Du kan se alt, hvad du registrerer via systemet – dag for dag. Du kan for eksempel søge på en dato. Så ser du det, der er sket i systemet lige præcis den dag.

Bestil adgang til Netpension Firma Log på Netpension Firma
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker