Nordiske løsninger

En nordisk løsning giver medarbejdere i Danmark, Finland, Norge og Sverige en fælles aftale, som skræddersyes til virksomhedens særlige behov og tilpasses lovgivningen i hvert af de fire lande.​
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 
Mange selskaber i Danmark, Finland, Norge og Sverige er repræsenteret i mere end et af de nordiske lande. Danica Pensions nordiske løsning er et enkelt og fordelagtigt koncept, der imødekommer multinationale selskabers særlige behov.

Er jeres virksomhed repræsenteret i to eller flere nordiske lande, kan en nordisk løsning give jer følgende fordele: 
 
Kun én indgang
I har én overordnet kontaktperson, der koordinerer på tværs af landegrænser, så det er let for jer at administrere flere landes forskellige pensionsaftaler. Kontaktpersonen er typisk key account manageren for det land, hvor moderselskabet ligger – og bag denne står en række kundeansvarlige rådgivere, mæglere eller konsulenter i hvert deltagende land.
 
Samlet overblik - Fælles pensionspolitik
I får en årlig rapport, der giver jer overblik over de forskellige lande – herunder antal medarbejdere, samlede indbetalinger og skadeshistorikken.

Ønsker I at etablere en fælles nordisk pensionspolitik, kan vi rådgive og vejlede jer omkring de nordiske pensionsforhold. Vi bistår jer i hele processen og hjælper jer med at skræddersy politikken, så den matcher jeres specifikke behov – med særligt hensyn til de nationale normer og den gældende lovgivning i hvert land.
 
Fleksible online løsninger
I kan let håndtere og styre jeres forsikrings- og pensionsordninger online. For eksempel kan I se og ændre i de forskellige ordninger, herunder tilmelde og framelde medarbejdere – og medarbejderne kan få et godt overblik over deres pensionsopsparing og forsikringsdækninger.
 
Pooling-aftale spreder risikoen
Pooling er en oplagt del af Danica Pensions nordiske løsning og går i sin enkelhed ud på, at flere lande samles i et overordnet og fælles regnskab. På den måde øges antallet af forsikrede medarbejdere, og risikoen spredes på tværs af de deltagende lande.
 
I får hvert år et poolingregnskab, der viser de samlede indbetalinger, antallet af skader, og om poolen har givet overskud. Har poolen haft et overskud, betales det tilbage efter moderselskabets ønske.
 

Gå videre

Værd at vide
Abonnér på e-nyhedsbrevet og bliv opdateret på nyheder og aktuelle emner.

Værd at vide
Bliv kunde
Få kompetent og proaktiv rådgivning med Danica Pension som sparringspartner.

Se, hvad vi kan byde på