Think NordicThink Nordic

Think Nordic er en nordisk pensionsløsning, der giver medarbejdere i Danmark, Finland, Norge og Sverige en fælles ordning, som er tilpasset lovgivningen i hvert af de fire lande. Med Danica Pensions afdelinger i både Danmark, Finland, Norge og Sverige samt vores samarbejdspartner Mandatum life i Finland har vi et unikt tilbud til dig og din virksomhed.
  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 
Mange selskaber i Danmark, Finland, Norge og Sverige er repræsenteret i andre nordiske lande. Derfor er det en oplagt fordel med én fælles pensionsordning på tværs af landene, men med særligt hensyn til lovgivningen lokalt.

Kun én indgang
I har kun én kontaktperson – typisk jeres key account manager i det land, hvor moderselskabet ligger. Bag jeres key account manager står en række kundeansvarlige rådgivere, mæglere eller konsulenter i alle relevante lande.

Fælles pensionspolitik
Ønsker du at etablere en fælles pensionspolitik, kan vi tilbyde dig rådgivning på tværs af landegrænserne, hvor du får omfattende råd og vejledning om alle tre pensionsmarkeder – skræddersyet specifikt til forholdene i din virksomhed.
Med Think Nordic får du også et hurtigt og effektivt system, hvor en medarbejders forsikringsdækninger og pensionsopsparing nemt kan overflyttes mellem Danmark, Finland, Norge og Sverige, hvis han flytter arbejdssted.

Fleksible selvbetjeningsløsninger
Oplysninger om pensionsordningerne er også tilgængelige for dig, dine administratorer og dine medarbejdere
via internettet. Det gør det lettere at håndtere og styre forsikrings- og pensionsordninger. Virksomheden selv ændre i de forskellige ordninger, administratorerne kan for eksempel tilmelde og framelde medarbejdere, og medarbejderne kan få et godt overblik over deres pensionsopsparing og forsikringer.

Pooling-aftale spreder risikoen
Multinational pooling er en vigtig del af Think Nordic-konceptet. Pooling er en avanceret teknik baseret på det traditionelle forsikringsprincip om at sprede risikoen – i dette tilfælde på tværs af landegrænser. For danske virksomheder over en vis størrelse udarbejder man ofte et poolingregnskab for en virksomhed over de indbetalte forsikringspræmier og de udbetalte forsikringsydelser. Giver regnskabet overskud, bliver en del af overskuddet betalt tilbage.
Gå videreGå videre

Værd at vide
Abonnér på e-nyhedsbrevet og bliv opdateret på nyheder og aktuelle emner.

Værd at vide
Bliv kunde
Få kompetent og proaktiv rådgivning med Danica Pension som sparringspartner.

Se, hvad vi kan byde på