Vores samarbejde med dig

Mæglerafdelingen er et separat team i salg, der arbejder på at gøre det så nemt som muligt for dig at servicere dine kunder. Vi kan hjælpe dig med

Salget
Vi deler gerne vores erfaringer med dig om, hvad der virker godt og overbevisende i et salgsforløb og med, hvilke argumenter der interesserer kunderne. Vi støtter op om processen med informationsmateriale om Danica Pension og med præsentationer og brochurer.

Tilbud
Når du beder os om at give et tilbud, får du et ordentligt og gennemarbejdet tilbud inden for tidsfristen. Vi kommer ikke med slagtilbud, men tilbyder konkurrencedygtige priser og vilkår i en god og solid pensionskoncern. Når vi lover noget, står vi inde for, at det holder.

Samarbejdsrelationer
Vi er i daglig dialog med vores mæglere. Du kan altid få fat i os, når du har behov for det, og der er altid nogen, der kan svare på dine spørgsmål. Vores administration er effektiv og omhyggelig med faste leveringstider.

Ny viden
Vi holder dig orienteret om nye tiltag og ny lovgivning i branchen - blandt andet med nyhedsbrevet Værd at vide. Hos os kan du også få alle de informationer om Danica Pension, du skal bruge, for at kunne rådgive kunderne. Det kan for eksempel være om afkast, omkostninger, leveringstider og produkter.

Netpension Firma
Du har adgang til Netpension Firma 24 timer i døgnet. Her finder du blandt andet altid de nyeste versioner af kundernes firmapensionsaftaler. Læs mere om Netpension Firma.