Sundhedssikring til dig

Ventelister eller dyre hospitalsregninger er ikke det, man har mest lyst til at tænke på, hvis man bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Med Danica Sundhedssikring kan du nøjes med at tænke på at blive rask. Den sikrer dig nemlig hurtig adgang til både privathospital og andre behandlere og dækker en lang række af dine udgifter fra første konsultation til efterkontrol og genoptræning.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 • Udskriv
 • Sitemap
 • Tilføj denne side til dine bogmærker
 

Vi har opbygget Danica Sundhedssikring i moduler. Det betyder, at du kan skræddersy din egen sundhedssikring som privat kunde hos os. Har du din sundhedssikring via dit job, er det din arbejdsgiver, der har valgt, hvilke moduler du er omfattet af.

Grundmodul
Med grundmodulet i Danica Sundhedssikring får du dækket dine udgifter til hurtig behandling på privathospital eller hos speciallæge for op til 1 mio. kroner. Har du flere moduler, kan du være dækket for helt op til 1,5 mio. kroner om året.

Grundmodulet dækker dine udgifter til

 • konsultation og forundersøgelse, hvis det fører til en diagnose og efterfølgende behandling.
 • egen kost, forplejning og pleje fra privathospitalet under indlæggelse.
 • kirurgisk behandling - både ambulant og under indlæggelse. Medicinsk- og anden behandling er kun dækket i forbindelse med indlæggelse.
 • at få kontrolleret behandlingen, der er udført - også hvis der er behov for kontrol flere gange.
 • ambulant genoptræning i Danmark, hvis du har gennemgået kirurgisk behandling. Genoptræningen skal foretages på privathospital, hos speciallæge eller fysioterapeut efter henvisning fra en læge. Du får maksimalt dækket et beløb, der svarer til det, der gives til genoptræning efter overenskomst med det offentlige.


 

Modul 1 - Fysioterapi, psykolog og diætist mv.
Du eller din arbejdsgiver kan vælge at tilføje modul 1 til din Danica Sundhedssikring. Det giver dig mulighed for at få fysioterapi, kiropraktorbehandling, akupunktur eller zoneterapi. Modulet betaler også udredning og behandling hos psykiater samt en del af dine udgifter til psykologbehandlinger, og er dit BMI højere end 30, dækker modulet også besøg hos en klinisk diætist. Udgifter til medicin er også dækket det første halve år fra første behandlingsdag.

Læs mere om modul 1 (pdf)


Modul 2 - Behandling i udlandet og ekstra hjælp i Danmark​
Har du eller din arbejdsgiver valgt at tilføje modul 2, kan du vælge at få behandling af en læge på et betalingshospital i udlandet, og du har mulighed for at få hjælp i dit eget hjem. Du kan også tage på et rekreations- eller behandlingsophold. Har du dette modul, er du dækket for op til 2 mio. kroner om året.

Læs mere om modul 2, hvis du er privatkunde (pdf)Læs mere om modul 2, hvis du er virksomhedskunde (pdf)Modul 3 - Hjælp til børnene
Med en Danica Sundhedssikring har din arbejdsgiver måske også valgt at tilføje modul 3. Det betyder, at dine børn er dækket, hvis de skulle blive syge eller komme ud for en ulykke og få brug for behandling. Med modul 3 dine børn også dækket, hvis de skal til psykolog, akupunktør, fysioterapeut, kiropraktor eller zoneterapeut.

Læs mere om Sundhedssikring til dine børn

Læs mere om modul 3 (pdf)

Modul 4 - Behandling for misbrug af alkohol, medicin og rusmidler
Med en arbejdsgiverordning kan sundhedssikringen være udvidet med modul 4, der giver medarbejdere i virksomheden mulighed for at komme i behandling for afhængighed af blandt andet alkohol og rusmidler.

Læs mere om modul 4 (pdf)Forsikringen dækker ikke…

 • de første tre måneder efter, den er oprettet som en privat ordning eller en frivillig firmaordning.
 • udgifter til genoptræning, med mindre din behandling var kirurgisk, som for eksempel en knæoperation.
 • kosmetiske operationer og behandling for barnløshed.
Sundhedssikring til dine børn

Med Danica Børnesundhedssikring kan dine børn få behandling og medicin på privathospitaler og hos zoneterapeuter, kiropraktorer, akupunktører, fysioterapeuter eller psykologer, hvis de bliver syge. Også selv om det sker mere end én gang.

Læs mere om sundhedssikring til dine børn